Chris erkänner: "Jag misshandlade Rihanna"



Under en rättegång i Los Angeles erkände Chris Brown, 20, sig i natt skyldig till misshandel av sin exflickvän Rihanna, 21.
Som Starlounge tidigare rapporterat har sångaren tidigare nekat till anklagelserna, men valde igår att erkänna att han slog sin före detta tjej under en bilfärd på väg till Grammygalan den 8 februari.  
— Jag vill att Mr. Brown ska bli behandlad som vem som helst som kommer in i den här rättssalen, sade domare Patricia Schnegg.  
R&b-stjärnan slipper dock fängelse, och dömdes istället till fem års skyddstillsyn samt 180 dagars samhällstjänst som ska avtjänas i Virginia. Han måste också betala böter och gå ett år i terapi.
Chris får dessutom inte komma närmre Rihanna än 45 meter. Han är heller inte tillåten att kontakta henne på varken telefon, mejl eller sms. 
— Han är väldigt tacksam till alla som varit stöttande. Det här är en grabb som aldrig varit i trubbel tidigare, som vill gå vidare och som vill försäkra sig om att budskapet når ut att sådana här saker, som våld i hemmet, är oacceptabla, hälsade Chris advokat Mark Geragos efteråt.  
Rihanna, klädd i svart klänning och pärlhalsband, var på plats i byggnaden men behövde aldrig vistas samtidigt som sitt ex i rättssalen. Hennes enda ord under den offentliga rättegången var ett "tack", riktat till domaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0